No SSO cookie

BAC Mono Track Racer

voteaza
(0/ 0)
BAC Mono Track Racer
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In curand va fi disponibila in Statele Unite ale Americii, in numar limitat, BAC Mono Track Racer, la un pret de 130.000 dolari

 
 

Doritorii de masini sport exclusiviste si buzunare suficient de adanci pentru a si le permite, vor fi fericiti sa afle ca masina de curse cu un singur loc, BAC Mono Racer a ajuns in Statele Unite.

Sector111 LLC, o companie din California specializata in vanzari de piese si service pentru Lotus Elise si Exige si Ariel Atom, a fost numit importator american exclusiv al modelului britanic.

"Statele Unite ale Americii sunt o piata extrem de importanta si reprezinta un procent semnificativ din volumul de export", a declarat directorul BAC, Neill Briggs. "Cu experienta si cunostintele pe care le au, suntem incantati sa va anuntam ca Mono va fi disponibil prin intermediul partenerului nostru Sector111", a adaugat el.

Sector111 a spus ca ei vor fi responsabili cu vanzarile si service-ul BAC Mono in SUA, planuind sa importe circa 12 masini pentru anul 2012, stabilind pretul la 130.000 dolari bucata.

Mono este propulsat de un motor Cosworth aspirat natural de 2.3 litri, cu 280 CP, tractiune spate, transmisie secventiala cu sase trepte si un diferential cu alunecare limitata. Modelul monoloc dispune de un corp din fibra de carbon si cantareste doar 540 kg.

Potrivit companiei britanice, Mono ajunge de la 0 la 100 km/h  in doar 2,8 secunde, iar  viteza de top este de 274 km/h.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de pistruiatamica

Ce mi-ar place si mie!!!!Dar indiferent cat de adanc as baga mana in buzunar, nu mi-as permite nici macar volanul:)))

scris de ovyy

BAC Mono Track Racer...foarte interesant, nu auzisem de asa ceva.

scris de carmenflorin

OAU!!!!Ce masinuta superba .

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.7098 :: 17.81MB