No SSO cookie

Automobile Bavaria Group oferă Majestății Sale Regele Mihai I o nouă limuzină BMW Seria 7 cu ocazia Zilei Regalității

voteaza
(0/ 0)
Automobile Bavaria Group oferă Majestății Sale Regele Mihai I o nouă limuzină BMW Seria 7 cu ocazia Zilei Regalității
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bucuresti: Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est, a livrat o nouă limuzină BMW Seria 7, care va fi folosită în pemanență de Majestatea Sa Regele Mihai I. Astfel, cu ocazia Zilei Regalității, sărbătorită în fiecare an pe data de 10 mai, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, a primit de la președintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, cheile noii limuzine care va fi folosită în permanență de familia regală.

 
 

BMW 730d devine, așadar, noua limuzină care va asigura transportul Majestății Sale Regele.
Mașina dispune de un motor de 3 litri, diesel, care dezvoltă 245 de cai-putere. Datele producătorului pentru acest produs indică un consumul mixt de carburant de 6,8 litri la 100 de kilometri. Emisiile de dioxid de carbon sunt de 178 de grame pe kilometru. Anterior, familia regală a folosit un BMW 760 Li. Decizia de a schimba motorizarea prezentă pe autoturismul anterior a fost luată din dorința Casei Regale a României de a beneficia de produse tot mai prietenoase cu mediul înconjurător.

„De mai bine de un deceniu, oferim solutii de transport atât în viaŃa de zi cu zi, cât si la evenimentele majore din activitatea Casei Regale. Am pus la dispozitie automobile premium, demne de statutul regal, iar acest lucru s-a reflectat și prin certificatul de furnizor oficial pe care l-am obținut în anul 2009. Odată cu primirea acestei noi mașini, Casa Regală a României ne recunoaște excelența produselor și serviciilor, aceeși excelență de care dăm dovadă și în activitatea de zi cu zi în relația cu toți clienții noștri,” a declarat Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group.

Ceremonia de predare a noului autoturism BMW 730d a avut loc la Palatul Elisabeta, același loc în care, pe 11 decembrie 2009, grupul Automobile Bavaria primea titlul de furnizor oficial al Casei Regale, statut obținut ca urmare a unei colaborări excelente care se derula de peste un deceniu. Calitatea de furnizor oficial al Casei Majestatii Sale Regelui se acordă ca semn de recunoastere si de apreciere a calitătii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrală si de Est. Compania are reprezentante în România si în Germania, lângă München. Prin rețeaua de dealeri Automobile Bavaria sunt comercializate automobile BMW si MINI noi si rulate, motociclete BMW și Husqvarna noi și rulate. În plus, Automobile Bavaria Băneasa este singurul dealer certificat BMW M din România. Tot la reprezentanța din Băneasa funcționează singurul service autorizat Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin MHS Truck & Bus se asigură operaŃiunile de vânzare si service pentru vehiculele comerciale MAN si autobuzele Neoplan noi sau rulate. Prin partenerii din grup, compania oferă servicii de închiriere masini prin Bavaria Rent, dar si servicii de finanŃare prin Bavaria Leasing si MHS Leasing & Renting. În segmentul asigurărilor auto si non-auto, grupul este prezent cu Protector Broker.

Grupul Automobile Bavaria a fost fondat în 1994, la Brasov, de Michael Schmidt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3603 :: 17.8MB