No SSO cookie

BMW Group premiat cu "Best Factory 2012"

voteaza
(0/ 0)
BMW Group premiat cu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Departamentul de producţie a componentelor de caroserie din plastic de la uzina BMW din Landshut este câştigătorul distincţiei "Best Factory 2012".

 
 

Uzina BMW Group din Landshut este considerată cea mai bună fabrică din Germania. Aceasta este concluzia la care a ajuns juriul de specialişti pentru "Industrial Excellence Award / Best Factory 2012", care a ales departamentul de producţie a componentelor de caroserie din plastic de la uzina BMW din Landshut drept câştigător pentru 2012. Premiul european recompensează gestiunea remarcabilă a producţiei care garantează un avantaj competiţional permanent pentru companie. Premiul este decernat de INSEAD (una dintre cele mai mari şi mai renumite şcoli de business din lume), WHU - Facultatea de Management Otto Beisheim - şi publicaţia de afaceri Wirtschaftswoche.

Unitatea de producţie a componentelor din plastic este operată de BMW Group la uzina din Landshut încă din anii '60. Anual, cei aproximativ 500 de angajaţi ai departamentul de producţie a componentelor de caroserie din plastic produc circa 12 milioane de repere. Aceasta reprezintă un volum de circa 2.500 de componente pentru caroserie în fiecare zi de lucru. Gama fabricii include bare de protecţie, panouri laterale şi spoilere. La uzina BMW din Landshut, componentele finisate sunt vopsite în 32 de culori standard diferite şi în 200 de nuanţe opţionale, apoi sunt livrate către uzinele de automobile BMW Group din Germania şi de pretutindeni.

Johannes Haider, director al diviziei de achiziţii, producţie şi tehnologii pentru componente exterioare din plastic, a descris astfel câştigarea premiului: "Faptul că am fost desemnaţi câştigători pentru Germania a «Industrial Excellence Award» reflectă eforturile pe care le facem pentru a crea valoare şi a amplificat şi mai mult accentul pe care îl punem pe strategie, orientare către client şi dezvoltare durabilă. În acelaşi timp, premiul confirmă performanţele excelente în calitate de producător in-house de componente care pot fi folosite zilnic, la fel ca furnizorii externi pe care îi avem. De asemenea, privim acest premiu drept o motivaţie în depăşirea provocărilor viitoare". La baza acestui succes a stat forţa de muncă, astfel că Haider a continuat: "Angajaţii noştri au fost cei care au făcut posibilă câştigarea acestui premiu. Sunt foarte mândru de ei".

Competiţia "Industrial Excellence Award" evaluează competitivitatea pe termen lung a unei organizaţii sau a unei unităţi de operare. Nu numai unitatea de operare în sine, ci toate procesele din întregul lanţ de producţie şi logistică sunt evaluate - de la furnizor la consumatorul final. "Industrial Excellence Award" puncte accentul în special pe domenii precum orientarea spre client, implicarea angajaţilor, forţa inovatoare, procesele de producţie simplificate şi dezvoltarea durabilă.

Baza pentru acest premiu este un vast chestionat care a fost dezvoltat de cercetătorii de la INSEAD, una dintre cele mai mari şi mai renumite şcoli de business din lume, şi WHU, Facultatea de Management Otto Beisheim.

Uzina BMW din Landshut.

La uzina BMW din Landshut, aproximativ 3.000 de angajaţi produc componente pentru motoare şi automobile din aliaje turnate, componente de plastic pentru interior şi exterior, precum şi arbori cardanici şi piese pentru motoare care sunt livrate în întreaga lume la uzinele BMW Group. Uzina, alături de Centrul de Tehnologii şi Inovaţii din Landshut (LITZ), este integrată încă din faza iniţială a proceselor de dezvoltare a noilor automobile. În cadrul reţelei globale de producţie a BMW Group, care cuprinde 25 de locaţii de producţie şi asamblare în 14 ţări, uzina BMW din Landshut joacă un rol important ca centru de competenţă în domeniile electromobilităţii şi construcţiilor cu materiale ultra-uşoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Suzuki SX4 1.0 Passion AllGrip

    Suzuki SX4 1.0 Passion AllGrip

    Suzuki S-Cross este o maşină foarte bună pentru oricine, nu doar pentru familişti sau pentru cei care preferă să ştie că pot evada oricând din cotidian pe un drum care nu a beneficiat vreodată de asfalt.

  • Nissan Qashqai 1,5 dCi Acenta MT6

    Nissan Qashqai 1,5 dCi Acenta MT6

    Poziția înaltă la volan combinată cu un aspect exterior elegant și un rafinament mult îmbunătățit față de generația anterioară contribuie la o bună percepție din partea publicului, astfel încât nici concurența destul de agresivă nu poate veni să destabilizeze poziția fruntașă pe care o are în segmentul său

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
6.8397 :: 17.87MB