No SSO cookie

Audi va prezenta noul A3 Sportback in cadrul Salonului Auto de la Paris

voteaza
(5/ 1)
Audi va prezenta noul A3 Sportback in cadrul Salonului Auto de la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta lansare care va avea loc in curand in cadrul Salonului Auto de la Paris 2012.

 
 

Audi a prezentat noul A3 hatchback in aceasta primavara in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum trebuie sa ne pregatim pentru o noua lansare. Mai exact, vorbim de modelul cu cinci usi Sportback.
Acesta se pare ca va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris care isi va deschide portile la sfarsitul lunii septembrie.
Probabil ca va trebui sa asteptam cateva saptamani pana la prima imagine oficiala insa conform imaginilor spion va spunem ca modelul nu este atat de diferit fata de Audi A3 hatchback.
Cat despre performante, va spunem ca sub capota am putea gasi un motor TFSI de 1.8 litri care va produce 178 cai putere, dar si un motor de 2.0 litri TDI care va produce 148 cai putere.
Asteptam cu nerabdare sa vedem primele imagini oficiale si fiti siguri ca vom reveni cu mai multe informatii. Pana atunci va invitam sa urmariti imagini cu Audi A3 hatchback.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2452 :: 17.8MB