No SSO cookie

Audi TT este “best networked car”

voteaza
(0/ 0)
Audi TT este “best networked car”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Audi TT este vehiculul cu cea mai bună conectivitate în Germania

 
 

Acest lucru a fost descoperit de “auto motor und sport” și revista CHIP în cadrul concursului “Car Connectivity Award.” Serviciile de conectivitate Audi au triumfat și în alte patru categorii.

Aproximativ 42.700 de cititori ”auto motor und sport” și CHIP au votat marca triumfătoare în domeniul conectivitate digitală. La întrebarea „Ce constructor auto oferă cea mai inovatoare tehnologie de conectivitate?”, 71,4% dintre aceștia au votat Audi.

Cu noul TT și 29,5% din voturi, Audi a obținut titlul la categoria “Connected Car”. Cea mai remarcabilă dotare a noului Audi TT este Audi virtual cockpit. Aceasta combină instrumentele de bord și afișajul MMI într-o singură unitate digitală centrală, impunând noi standarde cu animații dinamice și grafică precisă.

Totodată, Audi s-a clasat pe prima poziție a categoriilor referitoare la integrarea telefoniei mobile, navigație, entertainment/multimedia și sisteme audio. Dotări impresionante din aceste categorii includ sistemul de navigație MMI plus și standardul LTE pentru comunicații mobile. Tragând linie, Audi a ieșit triumfător în cinci din zece categorii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2431 :: 22.19MB