No SSO cookie

Audi RS3 ABT

voteaza
(0/ 0)
Audi RS3 ABT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul ABT ofera doua pachete de tuning pentru modelul Audi RS3.

 
 

Tunerul german ABT  a prezentat pachetul pentru Audi RS3.

Pachetul include upgrade-uri de putere pana la 470 CP si un numar de upgrade-uri aerodinamice  precum si un set impresionant de jante de 19 inch din aliaj. Este un upgrade relativ subtil, care ofera masinii Audi RS3 ABT un aspect proaspat si unic.

Audi RS3 ABT ajunge de la 0-100km/h in patru secunde si la o viteza maxima de 285 km/h. Limitatoare de viteza au fost eliminate. ABT oferă doua pachete.

Cu tehnologia POWER S, veti primi un turbocompresor ABT si un ECU modificat, acest lucru crescand puterea motorului pana la 470 CP si 630 Nm de cuplu.

Al doilea pachet este cunoscut sub numele de ABT POWER si  ofera 420 CP gratie, in mare parte, sistemului de evacuare ABT cu  teava  dubla de otel inoxidabil.

Jantele Gun-Metal sunt disponibile in modelele BR, DR si CR si sunt acoperite cu pneuri de 255/30 R19 pe fata si 225/35 R19 pe spate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2262 :: 17.79MB