No SSO cookie

ABT Sportsline personalizeaza noul Audi A6 Avant

voteaza
(0/ 0)
ABT Sportsline personalizeaza noul Audi A6 Avant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

AS6 – noul pachet de tuning de la ABT Sportsline aduce imbunatatiri atat de performanta cat si de stil.

 
 

Cea mai noua generatie de Audi A6 Avant a primit unele dovezi de dragoste de la specialistul in tuning VW Group, ABT Sportsline, prin crearea  pachetului AS6 care include atat upgrade-uri de performanta cat si de stil.

In ceea ce priveste upgrade-ul de performanta, motorul de 3.0 litri diesel, V6 turbo cu 204 CP va avea 240 CP, iar vesiunea TDI de 245 CP va avea 300 CP.

Motorul pe benzina de 3.0-litri V6 TSI va creste de la 300 CP  la 420 CP,  ceea ce va face ca Audi A6 Avant sa reuseasca sa ajunga de la 0-100 km/h in 5.0 secunde.

Există si un kit de caroserie disponibil, ce cuprinde un nou spoiler fata, praguri laterale, un eleron si un spoiler spate, iar aspectul este completat de tevile de esapament si jantele din aliaj ABT cu dimensiuni de 19 sau 20 inch.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2638 :: 17.79MB