No SSO cookie

Audi Q7 30 years quattro edition

voteaza
(0/ 0)
Audi Q7 30 years quattro edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi celebreaza implinirea a 30 de ani de existenta a sistemului quattro cu o editie speciala dedicata SUV-ului Q7.

 
 

Audi a celebrat recent implinirea a 30 de ani de la aparitia lui Quattro, sistemul de tractiune integrala al marcii germane. Cu acesta ocazie, Audi a lansat o versiune speciala a modelului Q7, intitulata “30 years quattro edition ”.


Audi Q7 30 years quattro edition propune printre dotarile sale standar sistemul Parking Plus cu camera de luat vederi, cruise control adaptiv, Bluetooth, faruri adaptive, scaune fata incalzite cu suport lombar si reglabile electric si sistem de navigare cu MMI si hard-disk.



Audi a pregatit pentru exterior un pachet din aluminiu vopsit in culoarea caroseriei. Editia speciala aduce un plus de 7.900 de euro la pretul unui Q7 cu motorizare V6 si de 5.500 de euro pentru un V8 TDI. Audi Q7 30 years quattro edition nu este disponibil pentru motorizarile V12 TDI sau 3.0 TFSI.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1559 :: 17.78MB