No SSO cookie

Audi construieste o noua fabrica in Mexic

voteaza
(0/ 0)
Audi construieste o noua fabrica in Mexic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a ales San Jose Chiapa, in Mexic, pentru amplasarea noii sale fabrici destinate productiei nord-americane.

 
 

Compania Audi a declarat ca s-a decis in privinta alegerii locatiei pentru cea mai noua fabrica din America de Nord. Aceasta este San Jose dChiapa, in Mexic si va fi locul de nastere al modelului actual Audi Q5, din momentul in care fabrica va fi functionala. Productia este estimata in jurul a 150.000 de unitati pe an, iar constructia fabricii va demara la inceputul verii anului 2013.

Dupa declararea intentiei de a construi o noua fabrica in America de Nord, producatorul german a inspectat mai multe zone, inainte de a se decide asupra celei apartinand municipalitatii din statul mexican Puebla.
Asezarea geografica, logistica si infrastructura locatiei, alaturi de o facila cale de aprovizionare, la care se adauga posibilitatea angajarii de personal calificat dn zona, au stat la baza luarii acestei decizii. De asemenea, n-a deranjat pe nimeni imediata vecinatate a existentei unei fabrici a grupului-mama, Volkswagen.

Audi afirma ca noua fabrica va ajuta la obtinerea unor puncte-cheie obligatorii realizarii planului de dezvoltare generala pus la punct pana in anul 2020, care include si asigurarea productiei necesare satisfacerii pietei nord-americane.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2439 :: 15.06MB