No SSO cookie

Imagini spion cu Audi Q5 Facelift

voteaza
(4/ 1)
Imagini spion cu Audi Q5 Facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Cei de la Audi tin destul de mult in teste acest Q5 revitalizat. Suntem curiosi de ce sunt atat de concentrati pe acest model. Poate o fi vorba doar de minutiozitatea germana. Pana una alta va invitam sa urmariti o serie de imagini spion.

 
 

Cei de la Audi pregatesc terenul pentru aparitia lui Q5 Facelift. Se pare ca masina este in perioada de testare iar germanii nu glumesc cand vine vorba de acest lucru.
Desi nu exista mari modificari, germanii doresc sa se convinga ca vor veni pe piata cu un produs cat mai fiabil. Cel mai probabil modificarile vor fi de ordin tehnic. Suntem curiosi ce performante va avea noul Q5.
Pana atunci, va invitam sa urmariti imaginile spion.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3019 :: 22.17MB