No SSO cookie

Aston Martin reduce poducţia modelului Rapide

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin reduce poducţia modelului Rapide
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin Rapide se vinde atât de prost încât s-a decis reducerea numărului de vehicule produse.

 
 

Recesiunea nu i-a atins, până la urmă, numai pe cei şi-aşa săraci, ci a lovit, lăsând urme adânci în piaţa auto destinată vehiculelor care costă de la 140.000 Euro în sus. Şi aici vorbim despre segmentul  supercar.

 

Un prim exemplu este Aston Martin Rapide, sedanul sport produs de britanici, ale cărui vânzări au scăzut cu mult sub cele preconizate iniţial.

 

Potrivit cifrelor oficiale, producătorul britanic a redus producţia modelului Rapide la 25 de unităţi pe săptămână, ceea ce s-ar traduce într-o realitate  sumbră:  1250 vehicule pe an, sau cu 750 mai puţin decât s-a dorit iniţial. Luând în calcul faptul că Aston Martin are o producţie totală de 8000 unităţi anual, se poate cu uşurinţă obţine o imagine de ansamblu despre cât de afectată este cifra de afaceri, datorită vânzărilor slabe ale modelului Rapide.

 

Poate că apariţia noului Rapide S va revigora vânzarile modelului, sau nu, având în vedere că  piaţa supercar-urilor în patru portiere are oferte la fel de tentante, însă mai ieftine, precum Porsche Panamera, Mercedes-Benz CLS şi Maserati  Quattroporte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4806 :: 17.79MB