No SSO cookie

Ancheta: Mazda CX-9 - scurgeri de lichid de frana

voteaza
(0/ 0)
Ancheta: Mazda CX-9 - scurgeri de lichid de frana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rezultatele anchetei NHTSA pot duce la un recall Mazda CX-9.

 
 

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a deschis o ancheta pentru a verifica  eficacitatea sistemului de franare al  Mazda CX-9 crossover din 2008.

Motivul? NHTSA a primit  de la Mazda date care indica un "numar mare" de cereri de reparatii in perioada de garantie si rapoartele referitoare la sistemul de franare al vehiculului.

Ancheta NHTSA va examina rapoartele si va decide daca  scurgerea lichidului de frana ar putea degrada eficienta sistemului de franare la aproximativ  37.000 Mazda CX-9s. NHTSA spune ca nu au fost raportate  leziuni sau accidente cauzate de sistemul de franare al CX-9, dar a facut aceasta declaratie: "Cand exista scurgeri de lichid de frana, conducatorul auto poate avea o eficacitate de franare redusa, care poate duce la o distanta extinsa de oprire."

Aceasta ancheta preliminara a NHTSA este primul pas intr-un proces care ar putea duce la chemarea tuturor autovehiculelor Mazda CX-9 pentru verificari si remedieri, daca autoritatile de reglementare vor decide ca este o  problema de siguranta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1672 :: 17.78MB