No SSO cookie

Alfa Romeo se pregateste sa produca din 2015 4C Spider

voteaza
(5/ 1)
Alfa Romeo se pregateste sa produca din 2015 4C Spider
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre planurile celor de la Alfa Romeo cu privire la modelul 4C. Pentru mai multe detalii trebuie sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Alfa Romeo par sa fie fericiti de laudele pe care le-a primit frumosul model 4C. Avand in vedere acest lucru, au declarat ca se pregatesc sa construiasca chiar si o varianta decapotabila.
Ne asteptam ca modelul 4C sa isi faca simtita prezenta pe piata auto in 2014 iar modelul decapotabil ar putea sa apara in 2015. Cat despre motorizari, cei de la Alfa Romeo nu au oferit nici o informatie. Totusi, ne asteptam sa beneficieze de un motor turbo de 1.75 litri capabil sa produca 230 cai putere. Modelul ar putea accelera de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde iar viteza maxima ar fi de 250 km/h.
Cat despre pret, ne asteptam sa fie in jurul sumei de 45.000 euro. Ramane sa vedem ce se va intampla cu acest model si chiar asteptam cu nerabdare momentul lansarii produsului de serie.
In continuare noi va invitam sa urmariti o serie de imagini publicate in cadrul articolului. Veti vedea modelul Alfa Romeo 4C in toata splendoarea sa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2946 :: 15.91MB