No SSO cookie

Aceasta ar putea fi noua Dacia Popster!

voteaza
(0/ 0)
Aceasta ar putea fi noua Dacia Popster!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iată câteva imagini surpinse de un amator, care relevă faptul că Dacia ar pregăti un nou model, primul MPV românesc.

 
 

Există zvonuri cum că Dacia ar avea pe masa de lucru un nou model pe care sa-l adauge gamei deja existente. Cum Dacia vinde extrem de bine pe pieţele emergente, nici nu ar fi de mirare.

 

Câteva imagini cu presupusul nou MPV Dacia au scăpat pe Internet, deşi sincer, la o primă vedere poate fi orice vehicul sub prelata de camuflaj. Maşina are numere de înmatriculare franceze, însă dacă e să gândim logic, prin eliminare, alianţa PSA  iese din discuţie, deoarece abia a lansat noua generaţie Peugeot Partner/Citroen Berlingo, iar Renault a făcut acelaşi lucru cu noul  Kangoo. Mai rămâne posibilitatea ca Renault să dea o mână de ajutor subsidiarei din România şi să testeze o nouă Dacia.

 

Din imagini reiese că avem de-a face cu un MPV compact, mult mai înalt decât Dacia Logan MCV,  de la care a preluat anumite caracteristici cum ar fi uşile spate batante, asimetrice şi cea de-a treia fereastră laterală pătrată, însă vine cu o noutate: portiera culisantă de pe partea dreaptă .

 

Conform zvonurilor, noua Dacia se va numi Popster şi va fi construită pe platforma  Renault Scenic, spre deosebire de Logan, care împarte platforma cu modelul francez Clio. Poziţionarea pe piaţă ar fi de concurent al modelului ceh, Skoda Yeti, deşi Dacia are deja  în acest segment modelul Logan MCV.

În plus, Popster, dacă aşa se va numi noua Dacia, ar putea fi destinată transportului a până la şapte persoane, va avea  4,5 metri lungime, iar motorizările, precum şi liniile de echipare, vor fi preluate de la Duster.

Dacia Popster va fi fabricat în Tanger, Maroc şi se estimează că va avea un preţ de 14.800 de euro, fiind cu 6.000 de euro mai ieftin decât Renault Scenic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2927 :: 22.14MB