No SSO cookie

Accident la 300 km/h cu BMW M5

voteaza
(0/ 0)
Accident la 300 km/h cu BMW M5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un accident care pare extrem de grav. De fapt asa ar trebui sa si para cand vorbim de o viteza de 300 km/h. Accidentul s-a petrecut in Germania, tara vitezei nelimitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat. Daca v-am starnit curiozitatea va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Stim cu totii ce fel de masina e BMW M5. Stim cat e de rapida dar acum veti afla si ca e foarte sigura.
Ca sa va oferim ceva concret, va spunem ca nimeni nu a murit in urma acestui incident extrem de grav. Accidentul s-a petrecut in Germania, pe o portiune de autostrada fara limita de viteza. Soferul rula cu o viteza de aproximativ 300 km/h cand un alt sofer a intrat pe banda sa si a fost nevoit sa franeze intr-un mod violent. In acel moment masina s-a dezechilibrat si a intrat in decor, rostogolindu-se de cateva ori. Intr-un mod miraculos, soferul de 60 de ani, pasagerul de 20 de ani si cainele acestora, au scapat doar cu niste rani minore. Viata nu le-a fost pusa in pericol. Autoritatile au fost chemate foarte repede datorita faptului ca proprietarul M5-ului era insotit pe autostrada de cei doi fii, unul conducea un M3 iar celalalt un M6. Va dati seama cat de mult iubeste aceasta familie marca BMW. Se pare ca si marca ii iubeste pe ei din moment ce au scapat ca prin urechile acului. Daca vreti sa vedeti M5-ul dupa accident sunteti invitati sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2405 :: 17.79MB