No SSO cookie

A doua generatie C-MAX dubleaza vanzarile Ford

voteaza
(0/ 0)
A doua generatie C-MAX dubleaza vanzarile Ford
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Minivan-ul C-MAX s-a vandut in mai mult de 135.000 unitati in Europa.

 
 

Perechea de microbuze de dimensiuni medii Ford, C-MAX cu cinci locuri si Grand C-MAX cu sapte locuri, s-a dovedit a fi un succes pe piata europeana, dubland vanzarile firmei Blue Oval in segmentul lor.

De la lansarea sa la sfarsitul anului 2010, Ford a vandut mai mult de 135.000 MPV-uri C-MAX si Grand C-MAX in Europa, mai mult decat dublu fata de predecesorul sau in 2010. Acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca modelul anterior C-MAX, in ciuda unui facelift in 2007, era un model vechi de sapte ani.

Ce e interesant este ca, in conformitate cu Ford, a doua generatie a minivanului  european si-a dublat, de asemenea, cota  din segmentul sau, de la 6.7 la 12.7 la suta, datorita, in parte, versiunii cu sapte locuri, care reprezinta o treime din vanzarile totale.

Ford Europa trebuie sa fie, de asemenea, destul de multumit cu faptul ca 60 la suta din masinile livrate sunt catre clienti noi care au trecut la Ford de la un alt producator.

"C-MAX dovedeste ca, chiar si intr-o piata extrem de competitiva si o economie dificila, clientul va raspunde la un produs nou bun", a declarat Roelant de Waard, vice-presedinte de marketing, vanzari si service Ford Europa.
"Singura modalitate de a dubla vanzarile si cota in segment intr-un an este de a castiga noi clienti de la concurenta si asta e ceea ce C-MAX face", a adaugat el.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3447 :: 17.79MB