No SSO cookie

A doua editie a Cupei Kamikaze

voteaza
(0/ 0)
A doua editie a Cupei Kamikaze
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kamikaze Off-Road Club te invita la a doua editie a Cupei Kamikaze.

 
 

Cand vezi randurile ce urmeaza poate primul gand care-ti vine-n minte este: inca un concurs de off-road? Da, ti-am raspunde  noi imediat, inca unul, pentru ca e loc pentru concurenta, iar concurenta creste calitatea.

In 2011, avem o noua Cupa Kamikaze, un nou traseu greu, mai multi oameni in echipa de organizare, chiar mai mult curaj. Si pe langa mai mult curaj avem si mai multe premii.

A doua editie a Cupei Kamikaze are loc la Curtea de Arges, in perioada 16 – 19 iunie 2011. Cu un traseu de 30 pana la 50 de km pe zi, competitia are trei clase: standard, open si extrem. Premiile consta  in cate 1.000 de euro pentru primul loc la clasele Extrem si Open si 500 de euro pentru primul loc la clasa Standard.

Fata de alte competitii, noi avem ceva in plus: intra pe traseu cine vrea, iese doar cine poate. E testat pe viu la prima editie. Tocmai de aceea i-am si spus Cupa KAMIKAZE.

KAMIKAZE a fost ideea baietilor care formeaza  clubul Kamikaze.

Pasionati de off-road, dupa ce am participat la mai multe competitii, am vrut sa facem propriul proiect si asa a ajuns Cupa Kamikaze la a doua editie. Prima a fost in anul 2009. Anul trecut, insa, a luat o pauza din vina crizei financiare.

Competitia este realizata sub egida Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2019 :: 17.78MB