No SSO cookie

Condusul off-road

voteaza
(0/ 0)
Condusul off-road
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Condusul off-road poate fi extrem de distractiv si de aventuros, desi poate fi si usor periculos pentru cei neexperimentati. Va prezint in continuare cateva sfaturi care va vor ajuta sa deveniti un sofer experimentat.

 
 
Atunci cand aveti masina potrivita, unul dintre cele mai distractive lucruri pe care le puteti face este sa conduceti off-road. Acestea fiind spuse, atunci cand vrei sa conduci off-road, trebuie sa fii constient ca acest lucru iti va pune uneori probleme complicate. Din fericire, exista cativa pasi relativ simpli de urmat pentru a incepe aventura off-road.

Inainte de a decide sa plecati intr-o astfel de aventura, trebuie sa fiti siguri ca aveti tipul potrivit de masina pentru excursia dvs. Veti avea nevoie de o masina care sa aiba o garda la sol inalta, cum ar fi un jeep sau un camion. Daca aveti mijloacele financiare, atunci puteti verifica si imbunatati masina pentru a se potrivi cu condusul off-road. Dupa ce ati verificat daca masina dvs. se potriveste cu activitatea pe care doriti sa o intreprindeti, sunteti pregatiti de aventura.

Inainte de a pleca, trebuie sa verificati si zona respectiva. Veti avea nevoie de imagini complete despre aspectul terenului, sa nu mai vorbim de cantitatea de praf sau pietris care ar putea fi imprastiate in acea zona si v-ar putea deteriora masinii. Daca nu faceti acest lucru, atunci riscati ca masina sa se strice si sa ramaneti blocati in pustietate. Probabil cel mai bine ar fi sa intrebati alti amatori de off-road care au mai condus prin acele zone, iar acestia va pot povesti amanunte despre acele locuri.

Atunci cand conduceti in acea zona, trebuie sa reduceti viteza si sa va schimbati putin stilul de condus. Nu mergeti prea repede, pentru ca puteti avea un accident fara sa va dati seama. Vitezele mari si intoarcerile bruste pot cauza daune cadrului masinii sau s-ar putea sa derapati de pe drum intr-un sant sau altceva. Retineti acelasi lucru si in momentul in care puneti frana, nu doriti sa pierdeti controlul masinii.

In final, ca un ultim sfat de retinut, ar trebui sa faceti un curs de conducere conceput pentru amatorii de condus off-road. Aceste cursuri va pot ajuta sa manevrati corect masina si intr-un maniera sigura. De asemenea, aceste cursuri sunt sustinute de personal profesionist care va pot instrui cum se cuvine.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1969 :: 22.17MB