No SSO cookie

300.000 de unitati Dacia Duster vandute la nivel global

voteaza
(0/ 0)
300.000 de unitati Dacia Duster vandute la nivel global
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Dacia aniverseaza comercializarea a 300.000 de unitati Duster. Modelul are succes la nivel global si pare sa se extinda pe tot mai multe piete internationale. Daca sunteti curiosi sa afla planurile Dacia cu privire la vanzari si extinderi, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Renault si Dacia au produs pana in momentul de fata 300.00 de unitati ale celebrului Duster.
Dintre acestea, 265.000 de unitati au iesit din fabrica cu sigla Dacia. Grupul sarbatoreste cu aceasta ocazie acest succes al vanzarilor. In plus, Dacia va incepe comercializarea celebrului SUV si in Marea Britanie. Modelul va fi comercializat purtand sigla de la Mioveni. Conform predictiilor lansate de grup, Duster ar putea depasi Logan la nivel global pana la sfarsitul anului 2015. Perfect adevarat avand in vedere ca in urmatorii clasa SUV-urilor compacte va exploda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2284 :: 22.03MB