No SSO cookie

Marinescu, locul cinci in prima cursa de la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Marinescu, locul cinci in prima cursa de la Barcelona
MotorSport Romania · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman de Formula 2 Mihai Marinescu s-a clasat pe locul cinci in prima cursa de la Barcelona, contand pentru penultima etapa a sezonului 2011.

 
 

Tanarul si talentatul pilot roman Mihai Marinescu a ocupat locul cinci in prima cursa de Formula 2 de la Barcelona, penultima etapa a sezonului 2011. Marinescu a pierdut astfel orice sansa la locul trei in clasamentul general al pilotilor si mai are doar sanse teoretice de a mai prinde locul patru.

Brasoveanul de 22 de ani a luat startul de pe locul cinci, dupa o sesiune de calificari mai degraba dezamagitoare, si nu a reusit sa depaseasca pe nimeni in cursa, cu toate ca a fost mereu in ofensiva in fata germanului Tobias Hegewald.

Marinescu a incheiat pana la urma la aproape 27 de secunde de castigatorul etapei, italianul Mirko Bortolotti, cel care are sanse mari sa faca parte sezonul viitor din echipa de Formula 1 Williams. Locul secund a fost ocupat de ibericul Miki Monras, cel care a fost urmat de conationalul sau, Ramon Pineiro, cel care si-a asigurat astfel din punct de vedere matematic locul trei la general.

Pilotul nostru se claseaza in acest moment pe cinci in ierarhia pilotilor, cu un total de 123 de puncte, cu 18 mai putin decat ocupantul locului patru, Miki Monras, si cu doar doua puncte peste Tobias Hegewald. De remarcat si ca Mirko Bortolotti nu a sarbatorit victoria de la Barcelona in respect fata de memoria fostului pilot de Moto GP Marco Simoncelli, decedat cu doar o saptamana in urma.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Felicitari Marinescu, este un loc bun pentru inceput.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0585 :: 17.78MB