No SSO cookie

Mihai Marinescu obtine un nou podium in ultima etapa a sezonului de Formula 2

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu obtine un nou podium in ultima etapa a sezonului de Formula 2
MotorSport Romania · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a incheiat bine sezonul 2011 de Formula 2, ocupand locul trei in ultima cursa de la Barcelona.

 
 

Mihai Marinescu a obtinut al patrulea podium din cariera sa in Formula 2 in chiar ultima etapa a sezonului 2011. Tanarul pilot roman a ocupat locul trei in cea de-a doua cursa de la Barcelona si a incheiat pe pozitia a cincea in ierarhia generala a anului.

Brasoveanul de 22 de ani a luat startul de pe locul patru in cursa catalana de duminica, dar a reusit un start excelent si l-a depasit repede pe ibericul Miki Monras. Romanul a rezistat pana la final pe aceasta pozitie, dar nu a fost capabil sa se apropie de ocupantii primelor doua locuri, italianul Mirko Bortolotti si spaniolul Ramon Pineiro.

Marinescu a ajuns la patru clasari pe podium in cariera, toate reusite in ultimele sase curse ale actualului sezon si a acumulat un total de 138 de puncte in ierarhia generala a pilotilor. Romanul s-a clasat astfel pe cinci, la 15 puncte de Miki Monras, ocupantul locului patru si cu un avantaj de 17 puncte in fata lui Tobias Hegewald.

Italianul Mirko Bortolotti a castigat la pas titlul mondial, totalizand 316 puncte si reusind nu mai putin de sapte victorii in acest sezon, in vreme ce Christopher Zanella si Ramon Pineiro au completat podiumul general, cu 189 si respectiv 185 de puncte.

Bortolotti a fost anuntat deja ca unul din pilotii Williams pentru testele rezervate tinerilor de la Abu Dhabi de la finele acestui an, peninsularul avand chiar sanse sa prinda un loc de titular pentru echipa de F1. In ceea ce-l priveste pe Mihai Marinescu, acesta isi doreste sa concureze in GP 2 sezonul viitor, aflandu-se deja in tratative cu mai multe echipe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Felicitari, pilotului nostru Mihai Marinescu si trebuie sa ne mandrim cu el.

scris de ovyy

Felicitari Mihai Marinescu, la mai mare pe viitor.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0812 :: 22.16MB