No SSO cookie

Williams va lansa noua masina la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Williams va lansa noua masina la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Monopostul pe care Williams il va utiliza in sezonul 2011 de Formula 1 va fi lansat in data de 1 februarie, cu ocazia primei sesiuni oficiale de teste a sezonului.

 
 
Echipa de Formula 1 Williams a anuntat oficial ca noua masina va debuta cu ocazia primei sesiuni de teste din 2011, care va avea loc la Valencia, intre 1 si 3 februarie.

Brazilianul Rubens Barrichello va fi cel care va manui pentru prima data noul monopost Williams pe un circuit de F1 in acest an, in data de 1 februarie, Pastor Maldonado urmand sa alerge si el in jumatatea a doua a zilei de 2 februarie si toata ziua de 3 februarie. Debutul noului FW33 nu este inca stabilit daca va coincide cu lansarea conventionala, oficiala a noii masini Williams.

Patrick Head, seful echipei de ingineri si co-proprietar al echipei Williams, a declarat, referitor la noua masina, ca arata foarte bine si este '' mai aventuroasa decat cea de anul trecut'' .

Head a facut referiri si la inlocuirea lui Nico Hulkenberg, pilot Williams anul trecut, cu venezuelanul Pastor Maldonado. Astfel, din punctul de vedere al acestuia, tanarul german '' ar fi meritat un loc si anul acesta'', dupa evolutiile de anul trecut, dar si venezuelanul campion in GP 2 merita un loc in Formula 1. Head a dorit sa scoata in evidenta inca o data ca alegerea dintre cei doi piloti nu s-a facut pe considerente financiare, ci doar pe merit.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1532 :: 22.11MB