No SSO cookie

Williams face public designul final pentru 2011

voteaza
(0/ 0)
Williams face public designul final pentru 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Williams a facut public in sfarsit designul definitiv al noii masini, acesta fiind un omagiu adus monopostului cu care echipa britanica a concurat la mijlocul anilor '90.

 
 
Echipa de Formula 1 Williams a dezvaluit designul definitiv al monopostului cu care va aborda sezonul 2011. Prezentarea noilor culori ale masinii a fost facuta la fabrica echipei din Didcot.

Noul sponsor PDVSA, compania de petrol de stat venezuelana, figureaza proeminent pe designul noii masini, acesta fiind inspirat de monopostul sponsorizat de Rothman cu care Williams a concurat in Marele Circ la mijlocul anilor 1990.

In ceea ce priveste combinatia cromatica, echipa a pastrat traditionalele albastru si alb, varianta finala nefiind foarte diferita de varianta interimara care a fost deja testata la Valencia si Barcelona.

Modelul FW33 va fi pilotat in 2011 de brazilianul Rubens Barrichello si de venezuelanul Pastor Maldonado, cei doi mai avand la dispozitie o sesiune de teste, ce urmeaza sa se desfasoare la Barcelona, pentru a se acomoda cu noua masina Williams.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1173 :: 22.16MB