No SSO cookie

Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Webber, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a stabilit cel mai bun timp al sesiunii a doua de antrenamente libere de la Spa, fiind urmat de Fernando Alonso si de Jenson Button.

 
 

Dupa o prima sesiune de antrenamente libere marcata de ploaie si conditii neprielnice pentru stabilirea unor timpi foarte competitivi, Mark Webber s-a impus in a doua sesiune de vineri de la Spa, vremea fiind de aceasta data mai buna pentru Formula 1.

Pilotul secund Red Bull a fost urmat de ibericul Fernando Alonso si de britanicul Jenson Button intr-o sesiune in care ploaia si-a facut si de data aceasta simtita prezenta, dar mai tarziu decat dimineata. Diferenta dintre Webber si Alonso a fost una destul de mica, de putin peste o zecime de secunda, in vreme ce Button a fost mult mai departe, la trei zecimi de pilotul Ferrari.

Ierarhia la varf a fost una mult mai ''normala'' decat in sesiunea de dimineata, Lewis Hamilton obtinand al patrulea timp, in vreme ce Felipe Massa a ocupat locul cinci. Cu toate acestea, germanul Sebastian Vettel a obtinut doar al zecelea timp, la aproape o secunda si jumatate de coechipierul sau de la Red Bull.

Michael Schumacher, cel care reusise sa stabileasca cel mai bun timp al primelor antrenamente, a ocupat de data aceasta doar locul zece, in vreme ce rusul Vitaly Petrov a fost ultimul, avand de suferit de pe urma unor probleme tehnice. La capitolul surprize placute a punctat germanul Nico Hulkenberg, pilotul de rezerva Force India, cel care a ocupat locul opt, dar si mexicanul Sergio Perez, clasat pe sapte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0644 :: 17.78MB