No SSO cookie

Viitorul lui Hulkenberg va fi decis la jumatatea lunii ianuarie

voteaza
(0/ 0)
Viitorul lui Hulkenberg va fi decis la jumatatea lunii ianuarie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Misterul in legatura cu pilotii Force India din sezonul 2011 ramane, dupa ce Nico Hulkenberg a negat ca s-ar fi inteles cu teamul indian pentru a indeplini pozitia de pilot de rezerva.

 
 
In ciuda zvonurilor care-l dadeau ca sigur in pozitia de pilot de teste al echipei de Formula 1 Force India, Nico Hulkenberg nu a luat inca nicio decizie cu privire la viitorul sau si nici nu va lua pana la mijlocul lunii ianuarie.

Willi Weber, managerul tanarului pilot german care a alergat pentru Williams in sezonul 2010, a declarat ca Hulkenberg se afla in negocieri cu mai multe echipe si ca nicio decizie nu va fi luata pana cand pilotul nu va fi suta la suta multumit de termenii care i se vor oferi.

Un alt membru al echipei manageriale ale lui Hulkenberg, Timo Gans, a spus ca echipa germanului nu are de gand sa mai raspunda multor zvonuri si ca pana cand un anunt oficial nu va fi facut de Force India sau de alta echipa care va bate palma cu tanarul pilot, nu este rost de alte comentarii si speculatii.

Managerul lui Adrian Sutil, pe de alta parte, a spus ca zvonurile din ultimele zile sunt reale macar in ceea ce-l priveste pe pilotul sau, care este extrem de aproape de a semna o prelungire de contract alaturi de echipa Force India.

Ca de obicei in ultimele saptamani, echipa Force India nu a raspuns in niciun fel acestor discutii si speculatii si intarzie sa faca un anunt oficial in legatura cu pilotii care vor alerga in sezonul urmator pentru aceasta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1383 :: 15.84MB