No SSO cookie

Vettel obtine un nou pole-position

voteaza
(0/ 0)
Vettel obtine un nou pole-position
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a obtinut un pole-position dramatic in Belgia, batand timpul lui Lewis Hamilton in ultimele secunde ale sesiunii de calificari de sambata.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel va lua startul de pe primul loc in Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, germanul impunandu-se la capatul unei sesiuni de calificari plina de evenimente. Lewis Hamilton va pleca de pe locul doi, in vreme ce australianul Mark Webber va fi al treilea pe grila de start de la Spa.

Vettel a reusit sa obtina cel mai bun timp in chiar ultimul sau tur de pista de sambata, depasindu-l pe Lewis Hamilton cu aproape o jumatate de secunda. Mark Webber a fost al treilea, timpul sau fiind insa cu peste o secunda mai slab decat al coechipierului sau.

Brazilianul Felipe Massa a fost doar una dintre surprizele calificarilor de la Spa, pilotul Ferrari urmand a pleca de pe locul patru, cu mult in fata lui Fernando Alonso, cel care a obtinut doar al optulea timp. Germanul Nico Rosberg va lua startul de pe cinci, in vreme ce spaniolul Jaime Alguersuari va fi al saselea la startul cursei din Belgia.

Bruno Senna, aflat la debutul sau pentru Renault, a facut senzatie, reusind sa obtina al saptelea timp al calificarilor, in vreme ce Sergio Perez si Vitaly Petrov au obtinut locurile noua si zece. La polul opus, britanicul Jenson Button va lua startul doar de pe locul 13, in vreme ce germanul Michael Schumacher va fi ultimul pe grila de start, acesta nereusind sa realizeze niciun tur in calificarile de sambata.

Cel mai neplacut incident al calificarilor de la Spa nu l-a implicat insa pe fostul campion mondial, ci pe venezuelanul Pastor Maldonado, cel care l-a lovit intentionat pe Lewis Hamilton si va lua startul in cursa de duminica de pe locul 21.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0736 :: 17.78MB