No SSO cookie

Vettel, bucuros ca a redescoperit circuitul de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Vettel, bucuros ca a redescoperit circuitul de la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca a redescoperit circuitul de la Spa in calificarile de sambata si ca a obtinut pole-positionul datorita faptului ca a incercat lucruri pe care alti piloti nu le-au incercat.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel s-a declarat entuziasmat de pole-positionul obtinut in Belgia si a declarat ca acesta se datoreaza faptului ca a avut curaj sa redescopere circuitul de la Spa si sa incerce trase noi si lucruri pe care alti piloti nu le-au incercat.

Vettel, care nu avusese o evolutie extraordinara in niciuna dintre cele trei sesiuni de antrenamente de vineri si sambata, s-a impus in calificari in fata lui Lewis Hamilton la capatul unei sesiuni in care a crescut progresiv si in care a parut ca da din ce in ce mai mult.

'' A fost o sesiune foarte dificila, conditiile fiind diverse si chiar putin stranii. Circuitul s-a uscat foarte repede, din fericire, dar oricum a fost foarte greu sa fac un timp bun cu pneurile intermediare. '' a declarat Vettel, adaugand: '' Se poate spune ca am redescoperit acest circuit intr-un fel si ca am gasit niste linii si niste trase pe care nu le gasisem in antrenamente.''

In ceea ce priveste cursa de duminica, Vettel a declarat ca nu stie foarte bine la ce sa se astepte, previziunile meteo anuntand ba o cursa desfasurata in conditii de circuit uscat, ba conditii de ploaie. '' Nu poti spune aici niciodata cu siguranta ce si cum va fi, asa ca trebuie sa asteptam cursa si sa speram ca o sa reusim sa ne mobilizam la fel de bine in calificari. '' a spus liderul detasat al clasamentului general al pilotilor din acest sezon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0851 :: 17.78MB