No SSO cookie

Sutil si Liuzzi s-au impacat dupa disputa din Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Sutil si Liuzzi s-au impacat dupa disputa din Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Adrian Sutil, pilotul Force India, spune ca intre el si coechipierul sau, Vitantonio Liuzzi, nu mai exista niciun fel de problema si ca sicanele din calificarile din Brazilia au fost date uitarii.

 
 
Pilotul german Adrian Sutil a declarat ca lucrurile intre el si colegul sau de la Force India, Vitantonio Liuzzi, au intrat din nou in normal, disputa din Brazilia fiind uitata de amandoi.

Cei doi s-au sicanat in calificarile Marelui Premiu al Braziliei, fiecare acuzandu-l pe celalalt ca l-a incurcat in mod intentionat. Sutil a fost eliminat la Interlagos inca din primul segment al calificarilor, obtinand al 22-lea timp, in timp ce Liuzzi s-a descurcat putin mai bine, clasandu-se pe 16 pe grila.

Sutil a declarat ca cei doi au discutat incidentele de atunci si au ajuns la o intelegere, nemaiexistand nicio problema intre ei. '' Atunci cand lucrezi intr-o echipa, se intampla sa ai uneori probleme cu un coechipier, se intampla sa te certi, e normal. Dar acum suntem in regula, am discutat, nu ne uram si vom continua sa lucram ca o echipa.'' a spus germanul.

Cat despre viitorul sau in Formula 1, Adrian Sutil a declarat ca spera sa ramana si in sezonul viitor la Force India si ca asteapta cu nerabdare primul Mare Premiu al Indiei, care va avea loc anul viitor.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0990 :: 22.14MB