No SSO cookie

Sutil nu-si doreste sa-l inlocuiasca pe Schumacher

voteaza
(0/ 0)
Sutil nu-si doreste sa-l inlocuiasca pe Schumacher
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german al echipei Force India, Adrian Sutil, a declarat ca nu-si doreste sa-i ia locul lui Michael Schumacher in sezonul viitor, in ciuda faptului ca-si doreste sa piloteze la un moment dat pentru Mercedes.

 
 
Adrian Sutil a raspuns zvonurilor care-l dadeau la Mercedes din sezonul viitor, declarand ca si-ar dori sa piloteze pentru echipa germana la un moment dat, dar ca nu are nicio intentie sa-l inlocuiasca pe Michael Schumacher acum.

Prestatiile sub asteptari din acest sezon ale septuplului campion mondial au dat nastere la speculatii, vorbindu-se de o posibila retragere a lui Michael Schumacher la finele acestui sezon. De cealalta parte, Sutil a inregistrat rezultate excelente la modesta echipa Force India, plasandu-se in acest moment pe pozitia a unsprezecea in clasamentul pilotilor, cu o zestre de 47 de puncte.

'' Michael va ramane acolo( la Mercedes, n.r.) pentru cel putin inca un an, si, din ce stiu eu, chiar are contract pe trei ani, asa ca nu sunt sanse ca eu sa pilotez pentru Mercedes anul viitor'' a tinut sa precizeze germanul in varsta de 27 de ani.

Totusi, Sutil nu a luat inca o decizie cu privire la masina pe care o va pilota in sezonul 2011. In acest sens, germanul a declarat ca: '' Vreau pur si simplu sa fiu sigur ca o sa fac ceea ce trebuie, dar nu pot spune inca unde o sa fiu sezonul viitor. Imi doream sa iau o decizie inca de acum patru saptamani, dar este destul de dificil.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0753 :: 17.78MB