No SSO cookie

Sutil: Nu ma deranjeaza sa astept pana in decembrie

voteaza
(0/ 0)
Sutil: Nu ma deranjeaza sa astept pana in decembrie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Adrian Sutil a declarat ca este dispus sa astepte pana la finele anului o decizie cu privire la viitorul sau la Force India. In plus, Sutil a lasat sa se inteleaga ca si-ar dori sa piloteze incepand cu anul viitor pentru o echipa mai valoroasa decat cea indiana.

 
 

Adrian Sutil, pilotul de Formula 1 al echipei Force India, a declarat ca nu este deranjat catusi de putin de faptul ca nu are inca un contract semnat cu echipa indiana si de faptul ca va trebui sa astepte pana la finele anului pentru a afla daca mai este dorit la aceasta.

Sutil, aflat la Force India din 2006, a lasat sa se inteleaga si ca este dispus sa astepte inainte sa demareze discutiile pentru un nou contract pentru ca spera sa prinda un loc mai bun in F1. '' Exista piloti care reusesc o parte a doua a sezonului foarte buna si atunci e posibil sa apara echipe care sa-i doreasca. '' a declarat germanul plin de subinteles.

De altfel, se pare ca anuntul facut de Vijay Mallya, patronul Force India, cu privire la momentul in care se vor decide pilotii pentru sezonul viitor a fost gandit in acelasi mod, Sutil fiind vazut drept un pilot care ar putea sa semneze cu una din echipele mari din F1.

In ciuda tuturor acestor speculatii, pilotul german de 28 de ani a insistat ca se simte foarte bine la Force India, echipa despre care crede ca va mai creste in viitoarele sezoane. In ceea ce priveste evolutiile din ultima vreme, Sutil s-a declarat satisfacut, echipa sa clasandu-se pe opt in ierarhia constructorilor, cu un total de 22 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0875 :: 22.11MB