No SSO cookie

Sutil: Intelegerea cu Force India, de bun augur

voteaza
(0/ 0)
Sutil: Intelegerea cu Force India, de bun augur
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Adrian Sutil, cel care a fost confirmat oficial ca pilot Force India pentru sezonul 2011, a declarat ca se simte foarte bine la teamul indian si ca are ca obiectiv clasarea in puncte la fiecare cursa a sezonului care sta sa inceapa.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Adrian Sutil a declarat ca este extrem de multumit de prelungirea contractului cu echipa Force India si ca semnarea noii intelegeri se simte ca decizia potrivita pentru cariera sa,

Despre Sutil. care a reusit cel mai bun sezon al sau de cand este in Formula 1 in 2010, s-a spus pe parcursul ultimelor luni ca ar fi dorit de mai multe echipe de top  din F 1. Cu toate acestea, germanul a hotarat sa-si prelungeasca intelegerea cu echipa alaturi de care a debutat in Marele Circ si sa continue pentru al cincilea sezon consecutiv alaturi de Force India.

'' Mi-am facut debutul in F1 cu echipa in 2007 si am lucrat foarte bine impreuna inca de atunci, asa ca sa raman inca un an alaturi de Force India se simte foarte bine. '' a declarat Adrian Sutil.

In privinta obiectivelor sale pentru 2011, pilotul de 28 de ani a declarat ca-si doreste sa fie in puncte sau in lupta pentru puncte cursa de cursa, dar a spus ca se gandeste si la o clasare sau doua pe podium. De asemenea, Sutil crede ca noile reglementari FIA vor fi in favoarea echipelor mai mici si ca Force India are sanse bune sa obtina performante chiar mai reusite decat cele din sezonul trecut.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1008 :: 22.05MB