No SSO cookie

Senna, confirmat la Renault pentru cursele din Belgia si Italia

voteaza
(0/ 0)
Senna, confirmat la Renault pentru cursele din Belgia si Italia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul brazilian Bruno Senna a fost confirmat oficial de Renault pentru cursele din Belgia si Italia, el avand sanse mari sa alerge la echipa franceza pana la finele sezonului actual de Formula 1.

 
 

Brazilianul Bruno Senna, cel care l-a inlocuit deja pe Nick Heidfeld la Renault in primele antrenamente din Belgia, va pilota pentru echipa franceza atat in cursa din aceasta saptamana, cat si in urmatoarea cursa, care va avea loc la Monza, in Italia.

Bruno Senna, fostul pilot Hispania, a semnat la debutul acestui an un contract de pilot de rezerva cu Lotus Renault. Totusi, evolutiile palide din ultima vreme ale lui Nick Heidfeld l-au adus pe brazilian in postura de a debuta in F1 pentru Renault mai devreme decat s-ar fi asteptat.

In plus, nepotul celebrului Ayrton Senna are toate sansele sa alerge la Renault pana la finele sezonului, conform propriilor sale declaratii. '' Momentan sunt confirmat pentru aceasta cursa si pentru urmatoarea, dar din anumite cauze legale, care trebuie sa fie rezolvate, nu pot spune inca sigur daca o sa pot incheia acest sezon. '' a declarat brazilianul, lasand sa se inteleaga ca problemele care mai trebuie rezolvate sunt legate de contractul lui Heidfeld cu Renault.

In ceea ce priveste obiectivele sale pentru acest week-end, Senna a declarat ca s-ar multumi daca ar fi ''cat de cat aproape de Vitaly Petrov''. Brazilianul a reusit acest lucru in prima sesiune de antrenamente de la Spa de vineri, atunci cand s-a clasat imediat dupa pilotul rus, ambii fiind insa departe de elita, pe locurile 22 si 23.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0950 :: 17.78MB