No SSO cookie

Sauber nu mai face apel, ordinea ramane aceeasi

voteaza
(0/ 0)
Sauber nu mai face apel, ordinea ramane aceeasi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sauber nu a mai facut pana la urma apel impotriva descalificarii celor doi piloti ai echipei din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, ceea ce inseamna ca atat Sergio Perez, cat si Kamui Kobayashi au ramas fara punctele obtinute pe circuit.

 
 
Echipa de Formula 1 Sauber a anuntat ca a decis sa nu mai faca apel impotriva deciziei de descalificare a celor doi piloti ai teamului in cadrul Marelui Premiu australian de la Melbourne. Astfel, atat Sergio Perez, cat si Kamui Kobayashi raman fara puncte dupa prima cursa a sezonului.

Perez si Kobayashi reusisera evolutii excelente la Melbourne, primul clasandu-se pe sapte la prima sa cursa in F1, in timp ce niponul l-a urmat pe locul opt. Totusi, din cauza unor abateri de la reglementarile privind eleronul spate, cei doi au fost descalificati, iar Sauber a decis sa accepte aceasta decizie, chiar daca '' nu s-a obtinut niciun avantaj prin acea abatere''.

In aceste conditii, atat Sergio Perez, cat si Kamui Kobayashi s-au declarat extrem de motivati pentru realizarea unor performante semnificative in Malaezia, pentru a compensa dezamagirea descalificarilor. " Bineinteles ca de-abia astept a doua mea cursa in Formula 1, mai ales acum dupa ce am primit confirmarea ca masina este foarte rapida, dar si fiabila. '' a declarat tanarul Perez.


Kobayashi s-a declarat putin mai rezervat in ceea ce priveste sansele celor doi piloti Sauber de a repeta evolutiile din Australia. Astfel, niponul a recunoscut ca Marele Premiu de la Sepang va fi unul mai dificil si ca imprevizibilul va fi la cote mai inalte din cauza conditiilor atmosferice si de pista nu foarte prietenoase.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0814 :: 17.78MB