No SSO cookie

Ricciardo il va inlocui pe Karthikeyan la Hispania

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo il va inlocui pe Karthikeyan la Hispania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul australian Daniel Ricciardo este foarte aproape de a debuta in Formula 1, pilotul de rezerva Toro Rosso urmand sa-l inlocuiasca pe indianul Narain Karthikeyan la Hispania Racing.

 
 

Tanarul australian Daniel Ricciardo, actualul pilot de rezerva al echipei de Formula 1 Toro Rosso, ar putea sa debuteze intr-o cursa oficiala din Marele Circ la Silverstone, in Marele Premiu al Marii Britanii.

Mutarea nu este inca oficializata, Ricciardo confirmand-o, dar nu si oficialii celor doua echipe. Astfel, australianul care se zvonea ca l-ar putea inlocui pe Jaime Alguersuari la Toro Rosso a declarat astazi: '' Este destul de emotionant pentru mine. Ma simt extraordinar, pur si simplu extraordinar. Sa debutez in Formula 1 si s-o fac chiar la Silverstone, circuitul care este atat de aproape de mine si pe care il cunosc atat de bine, este ca un vis implinit pentru mine.''

Cu toate acestea insa, unul din purtatorii de cuvant ai echipei Hispania nu a confirmat, dar nici infirmat aceasta varianta, limitandu-se sa declare: '' Pot sa spun doar ca Ricciardo este al treilea pilot Toro Rosso. Daca vom avea ceva de spus in acest sens, vom da publicitatii o declaratie oficiala. ''

Ricciardo, in varsta de 21 de ani, reprezinta una dintre cele mai mari sperante de viitor ale Academiei Red Bull, australianul concurand in Formula Renault si Formula 3 in ultimele sezoane. De asemenea, acestuia i-a fost oferita si sansa de a testa monoposturile oficiale Red Bull in toamna trecuta, rezultatele fiind mai mult decat promitatoare.

Australianul ar urma sa-l inlocuiasca pe indianul Narain Karthikeyan, cel care a revenit in Formula 1 la inceputul acestui sezon dupa sase ani, dar care a dezamagit crunt in primele opt etape ale sezonului, cele mai bune clasari ale sale fiind pe locul 17 la Monaco si in Canada.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1471 :: 22.16MB