No SSO cookie

Red Bull isi va lansa noua masina la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Red Bull isi va lansa noua masina la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost al echipei de Formula 1 Red Bull va fi prezentat oficial in data de 1 februarie, cu ocazia testelor de la Valencia. Lansarea noii masini nu va fi una ceremonioasa si va avea loc pe linia boxelor circuitului iberic.

 
 
Campioana en-titre a constructorilor din Formula 1 Red Bull Racing a anuntat oficial in sfarsit ca lansarea noii masini va fi facuta cu ocazia primei sesiuni de teste a sezonului, care va avea loc in data de 1 februarie, la Valencia.

Lansarea nu va fi una ceremonioasa si va avea loc in dimineata primei zile de teste de la Valencia, pe linia de la boxe. Un oficial al echipei chiar a tinut sa transmita presei ca '' 1 februarie nu va fi altceva decat o simpla zi de testare'', dorind sa sublinieze faptul ca echipa campioana nu doreste sa faca un eveniment din lansarea noii masini, modelul RB7.

Noul monopost Red Bull isi va face debutul asadar pe pista la Valencia, pe circuitul Ricardo Tormo, alaturi de alte sapte noi modele ale masinilor din F1. Celelalte echipe care vor participa in Spania cu masini noi vor fi Ferrari, Mercedes, Lotus-Renault, Sauber, Toro Rosso, Williams si Team Lotus.

De cealalta parte, vor fi alte patru echipe care vor aborda prima sesiune de teste a anului cu masini vechi sau cu versiuni usor modificate ale masinilor utilizate in sezonul 2010. Acestea vor fi McLaren Mercedes, Force India, Virgin Racing si Hispania.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0741 :: 17.78MB