No SSO cookie

Noua masina Sauber va fi lansata in ianuarie 2011

voteaza
(0/ 0)
Noua masina Sauber va fi lansata in ianuarie 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima echipa care a anuntat lansarea oficiala a masinii de Formula 1 pentru sezonul 2011 este Sauber. Noul monopost se va numi C30, va fi motorizat de Ferrari si va fi lansat pe 31 ianuarie, la Valencia.

 
 
Masina Sauber C30, care va fi utilizata in sezonul de Formula 1 2011, va fi lansata in mod oficial in data de 31 ianuarie 2011, la Valencia, in Spania. Sauber devine astel prima echipa din F 1 care isi anunta in mod oficial data lansarii noului monopost.

C30-ul va fi motorizat de Ferrari si va fi pilotat in 2011 de japonezul Kamui Kobayashi, cel care a obtinut in 2010 32 din cele 42 de puncte ale echipei si de mexicanul debutant Sergio Perez, ocupant al locului doi in ultimul sezon din GP 2. Data de lansare nu este intamplatoare, si nici locul in care se va petrece, deoarece pe 1 februarie va avea loc prima sesiune de teste din pre-sezonul 2011, pe circuitul de la Valencia.

Masina va fi prima a teamului Sauber conceputa sub conducerea directorului tehnic James Key, cel care s-a alaturat echipei elvetiene in 2010, venind de la Force India.

Peter Sauber, proprietarul si fondatorul echipei, s-a declarat optimist in privinta noii masini, asteptarile fiind destul de mari. Sauber s-a referit si la noile dispozitii tehnice ale FIA, spunand ca este un an greu si provocator pentru majoritatea echipelor din F 1, dar ca este increzator in abilitatile lui James Key de a construi o masina rapida si fiabila.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1085 :: 22.11MB