No SSO cookie

VIDEO: Michael Schumacher piloteaza un SLS AMG intr-un fel aparte

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Michael Schumacher piloteaza un SLS AMG intr-un fel aparte
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Un tunel rutier, un superpilot, un supercar, o filmare ca la carte, egal o reclama de zile mari.

 
 

Poate ca nu mai este in cea mai buna forma, insa este de sapte ori campion Mondial de Formula 1 si la aceasta ora detine aproape toate recordurile care s-au putut stabili in sportul pe care-l practica.

Indiferent daca-l iubesti sau daca-l urasti, Michael Schumacher a dovedit ca are curajul sa revina in Formula 1 dupa trei ani de absenta, cand in loc sa se bucure de gloria si averea acumulate, se lupta cu cei din tanara generatie, pe circuitele de pe intreg globul pamantesc.

Cooptarea sa la Mercedes GP a fost un fel de intoarcere la radacini. In anul 1990, Schumacher  impreuna cu Heins-Harald Frentzen si Karl Wendlinger, erau membrii programului Mercedes junior racing, in cadrul World Sports Prototype Championship si pilotau modelul Sauber-Mercedes-Benz C291.

Odata cu revenirea sa la echipa producatorului german, au inceput si aparitiile in reclame care promoveaza masinile Mercedes-Benz, iar modelul pe care-l promoveaza Herr Schumacher este SLS AMG Coupe, cu care face un loop intr-un tunel rutier, in timp ce  intreaga echipa de salvare ii urmareste cu interes evolutia.

Nu stim daca este un trucaj sau nu, insa suntem siguri ca daca se poate realiza aceasta cascadorie, Michael Schumacher este cel mai potrivit sa o incerce.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2788 :: 22.17MB