No SSO cookie

Mateschitz respinge speculatiile plecarilor unor oficiali de la Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Mateschitz respinge speculatiile plecarilor unor oficiali de la Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful echipei de Formula 1 Red Bull a dezmintit zvonurile conform carora mai multi oameni importanti din stafful campioanei en-titre de la constructori ar fi pe punctul de a pleca in viitorul apropiat.

 
 
Boss-ul echipei de Formula 1 Red Bull, austriacul Dietrich Mateschitz, a declarat ca niciun om important din stafful tehnic si administrativ al teamului nu va parasi echipa in viitorul apropiat.

In urma cu putin timp, echipa britanica a pierdut unul dintre cei mai importanti strategi, pe Neil Martin, cel care a semnat o intelegere cu Ferrari, valabila incepand cu acest sezon. Totusi, Mateschitz a spus ca acesta a fost un caz singular si ca nicio plecare nu mai este de asteptat, in conditiile in care 50 dintre contractele celor mai importanti oameni din stafful Red Bull au fost recent prelungite.

Un alt zvon nascut dupa plecarea lui Neil Martin la Ferrari este legat de o eventuala plecare a lui Sebastian Vettel la scuderia italiana, stiute fiind relatiile foarte apropiate dintre pilotul german si strategul britanic. Referitor la acest subiect, Mateschitz s-a limitat sa declare laconic: '' Sebastian stie exact pe ce echipa se poate baza in viitor. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0961 :: 17.78MB