No SSO cookie

Mallorca ar putea organiza o cursa de F 1 in 2012

voteaza
(0/ 0)
Mallorca ar putea organiza o cursa de F 1 in 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mallorca ar putea organiza o noua cursa de Formula 1 incepand cu anul 2012, Grand Prix-ul de la Valencia urmand sa fie inlocuit de acesta, in cazul in care se va obtine finantarea necesara.

 
 
Planurile pentru organizarea unui Grand Prix de Formula 1 in insula iberica Mallorca sunt in plin progres, organizatorii declarand ca sunt sanse mari ca o astfel de cursa sa aiba loc incepand cu sezonul 2012.

Cel mai probabil loc in care se va desfasura Grand Prix-ul de la Mallorca este Llucmajor, care se afla la o distanta foarte mica de cel mai important aeroport din insula iberica, Palma. De asemenea, organizatorii isi doresc ca acesta sa inlocuiasa Marele Premiu al Europei, desfasurat pe circuitul de la Valencia, si spun ca au nevoie de o investitie de in jur de 160-200 de milioane de euro.

Primarul din Llucmajor, Joan Jaume, cat si presedintele Federatiei Spaniole de Automobilism, Agustin Arbex, s-au declarat entuziasti cu privire la organizarea unei viitoare curse de F 1. Primul a spus ca aceasta va ajuta intreaga economie a insulei, in timp ce al doilea a spus ca Bernie Ecclestone si-a dat deja acordul cu privire la organizarea acestui Grand Prix.

In privinta datei de inaugurare a noului circuit, aceasta se vehiculeaza a fi undeva in luna septembrie a anului 2012.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1202 :: 22.11MB