No SSO cookie

Maldonado va testa pentru Williams

voteaza
(0/ 0)
Maldonado va testa pentru Williams
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Venezuelanul Pastor Maldonado, campionul en-titre din GP 2, va testa pentru echipa de Formula 1 Williams, aflandu-se foarte aproape de a obtine un loc de pilot titular pentru sezonul 2011.

 
 
Echipa Williams a anuntat ca il va folosi pe campionul din GP 2, Pastor Maldonado, pentru testele de dupa sfarsitul sezonului. Astfel, se alimenteaza si mai mult zvonurile conform carora Maldonado ar putea sa prinda un loc de pilot titular in sezonul viitor de Formula 1.

Maldonado va testa pentru Williams alaturi de tanarul campion din F2 Dean Stoneman in zilele de 16 si 17 noiembrie. Venezuelanul ar putea prelua pentru sezonul viitor de Formula 1 locul ocupat in acest moment de Nico Hulkenberg. Maldonado nu este la primul contact cu Formula 1, el efectuand o serie de teste pentru Minardi in 2004.

Williams a confirmat de asemenea ca Valtteri Bottas va ramane si in 2011 pilot de teste al echipei. Acesta a ocupat in acest sezon locul 3 in Formula 3, dupa un an destul de bun, in care a obtinut doua victorii si sase prezente pe podiumul de premiere.

''Suntem extrem de incantati sa-i avem alaturi de noi pe campionii en-titre din cele mai puternice doua competitii subsidiare Formula 1 pentru testele din 16 si 17 noiembrie.'' a declarat bossul echipei, Frank Williams.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0820 :: 17.78MB