No SSO cookie

Lotus a lansat noua masina online

voteaza
(0/ 0)
Lotus a lansat noua masina online
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lansarea noii masini Lotus a avut loc luni dimineata, iar obiectivele acesteia in sezonul 2011 vor fi obtinerea a cel putin 30 de puncte si ocuparea unui loc sapte in clasamentul constructorilor.

 
 
Echipa de Formula 1 Team Lotus a lansat noua masina la primele ore ale diminetii de luni intr-o transmisiune online. Aceasta lansare efectuata dis de dimineata a fost gandita ca un mod de a fura prim planul rivalilor de la Renault, cei care vor lansa noua masina tot in cursul zilei de luni.

Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei Lotus, a numit noua masina una revolutionara, cu un design mult mai contemporan. Acesta s-a declarat extrem de increzator in capacitatile noii masini, declarand ca se va inregistra cu siguranta un progres semnificativ fata de sezonul trecut si ca obiectivul va fi ocuparea unei pozitii la mijlocul ierarhiei constructorilor.

Noua masina, vopsita in combinatia clasica de culori Lotus, adica negru si verde, este o masina complet noua, foarte putine din elementele monopostului din 2010 regasindu-se in designul acesteia. De asemenea, o decizie extrem de importanta luata de inginerii Lotus este neutilizarea sistemului KERS, pe care l-au caracterizat ca mult prea greoi si inutil.

Declaratia zilei la Lotus a venit de la Keith Saunt, ofiterul sef operational al echipei, cel care a spus ca Lotus trebuie sa-si propuna obtinerea a 30-40 de puncte in sezonul 2011 si ocuparea unui loc sase sau sapte in ierarhia constructorilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0885 :: 17.78MB