No SSO cookie

Kubica, cel mai rapid in ziua a treia la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Kubica, cel mai rapid in ziua a treia la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica a impresionat in ziua a treia a testelor de la Valencia, obtinand cel mai bun timp si fiind urmat de Adrian Sutil, Jenson Button si Mark Webber.

 
 
Sesiunea de teste de la Valencia, prima a sezonului 2011, s-a incheiat cu o a treia zi in care s-a impus Robert Kubica, pilotul polonez al teamului Lotus-Renault, urmat de Adrian Sutil si de Jenson Button.

Kubica a confirmat speculatiile conform carora noul monopost Renault ar fi cu mult superior celui de anul trecut si, cu toate ca timpii de la Valencia nu trebuie priviti cu mare seriozitate, se anunta un candidat serios la primele locuri in noul sezon de Formula 1. Polonezul a oprit cronometrul in cel mai bun tur al sau la timpul de 1: 13, 144, Adrian Sutil urmandu-l indeaproape, la o distanta de mai putin de o jumatate de zecime de secunda.


De-abia pe locurile trei si patru s-au clasat favoritii zilei, Jenson Button si Mark Webber, acestia reusind timpi net mai slabi decat ai primilor doi piloti, in ciuda efectuarii unui numar mai mare de tururi decat Robert Kubica. Cu toate acestea, Button a parut mai preocupat in a se adapta la noile pneuri, in timp ce nici Webber nu a parut sa forteze prea tare.

Evenimentul zilei l-a reprezentat o scurgere de ulei a noului Ferrari F150 pilotat de Felipe Massa, ceea ce a rezultat intr-un incendiu spectaculos. Cu toate acestea, inginerii scuderiei italiene au reusit sa puna masina din nou pe picioare, iar brazilianul a dus 80 de tururi la bun sfarsit. reusind un timp care l-a clasat al cincilea in ierarhia zilei.

La capitolul probleme tehnice s-au remarcat si cei de la Lotus, acestia neputand rezolva dificultatile de ieri legate de acceleratie. Din aceasta cauza, Jarno Trulli nu a putut efectua decat cateva teste aerodinamice si verificari ale sistemului tehnic.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1022 :: 22.06MB