No SSO cookie

Kovalainen: Lotus poate sa ajunga in elita

voteaza
(0/ 0)
Kovalainen: Lotus poate sa ajunga in elita
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Heikki Kovalainen s-a declarat optimist in privinta sanselor Lotus de a obtine puncte in sezonul 2011 si de a se apropia in urmatorii ani de echipele de varf din Formula 1.

 
 
Pilotul finlandez de Formula 1 Heikki Kovalainen a declarat ca este increzator in potentialul echipei Team Lotus de a avansa in clasamentul din F 1 in sezoanele urmatoare si de a ajunge chiar sa se lupte de la egal cu granzii in viitorul nu foarte indepartat.

'' Nu vreau sa fac parte dintr-o echipa mediocra, echipa care se multumeste cu un loc in spatele grilei. Ne dorim sa progresam si stiu ca exista oameni in aceasta echipa care au ceea ce trebuie pentru ca noi sa ajungem in elita Formula 1. '' a declarat Kovalainen optimist.

Afirmatiile fostului pilot al echipei McLaren Mercedes au fost sustinute si de actualul sau coechipier de la Lotus, italianul Jarno Trulli. Acesta a indemnat insa la rabdare si a spus ca niciun asemenea progres nu se poate intampla peste noapte. De asemenea, peninsularul a spus ca exista riscul ca Lotus sa nu poata sa depaseasca niciodata un anumit nivel de performanta, dar ca teamul trebuie sa aiba increderea in potentialul lor si sa incerce sa-si depaseasca limitele.

Una peste alta, in privinta viitorului apropiat, atat Kovalainen, cat si Trulli au declarat ca-si doresc sa obtina puncte in 2011 si sa urce macar o pozitie in clasamentul general al constructorilor de la capatul sezonului viitor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1785 :: 22.18MB