No SSO cookie

Kolles: Hispania o sa prinda din urma pe Lotus si Virgin

voteaza
(0/ 0)
Kolles: Hispania o sa prinda din urma pe Lotus si Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul echipei de Formula 1 Hispania a declarat ca este optimist in privinta sanselor teamului sau de a prinde din urma si chiar de a depasi echipe precum Virgin si Lotus in sezonul viitor din Marele Circ.

 
 
Colin Kolles, managerul Hispania Racing, a declarat ca nu vede de ce echipa sa nu ar putea sa prinda din urma sau chiar sa depasesca echipele Lotus si Virgin, echipe care au debutat in Formula 1 in acelasi timp cu teamul iberic, adica in sezonul 2010.

Kolles s-a referit si la noua masina a echipei HRT, modelul F111, masina care nu a fost inca lansata, dar care poate reprezenta un progres imens pentru o echipa care a fost cea mai lenta din campionat pe toata durata sezonului trecut.

'' Avem o echipa de oameni extrem de experimentati care lucreaza la noua masina. Este adevarat ca nu am avut o iarna optima, dar avem o masina complet noua, la care o sa lucram si pe care o sa incercam sa o imbunatatim pe cat posibil. ''
a declarat Kolles optimist.

In privinta situatiei financiare a echipei sale, Colin Kolles a lasat de inteles ca aceasta nu este nici pe departe atat de grava pe cat s-a vorbit in ultima vreme si ca exista alte echipe care o duc chiar mai rau decat Hispania. '' Bineinteles ca avem nevoie de sponsori, de investitori si de parteneri, dar in aceeasi situatie sunt si multe alte echipe. Cred ca sunt cateva echipe care au probleme mult mai mari decat ale noastre. Una peste alta, cred ca din punct de vedere al bugetului, al datoriilor si asa mai departe, stam mult mai bine ca altii. '' si-a incheiat declaratia Kolles.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0836 :: 17.78MB