No SSO cookie

Kobayashi: Am promis puncte, am obtinut puncte

voteaza
(0/ 0)
Kobayashi: Am promis puncte, am obtinut puncte
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Japonezul Kamui Kobayashi a marturisit dupa Marele Premiu de Formula 1 al Turciei ca ii promisese lui Peter Sauber, boss-ul echipei din care face parte, ca va obtine puncte si ca este bucuros ca a reusit sa se tina de promisiune.

 
 

Kamui Kobayashi, pilotul japonez al echipei de Formula 1 Sauber, a declarat la finele cursei din Turcia ca este fericit ca s-a putut tine de promisiunea facuta inaintea marelui premiu de la Istanbul lui Peter Sauber de a obtine puncte.

Niponul a plecat de pe grila de start din Turcia de pe ultimul loc, 24, dupa un incident suferit in prima parte a calificarilor de sambata, dar a recuperat extraordinar si a reusit sa incheie cursa pe locul zece, obtinand al optulea sau punct in acest sezon.

Kobayashi a mai declarat si ca ar fi putut obtine mai multe puncte la Istanbul daca nu ar fi avut loc un contact intre masina sa si cea a lui Sebastien Buemi, in momentul in care asiaticul a dorit sa-l depaseasca pe elvetian. '' Masina a fost extraordinara, iar strategia aleasa pentru mine a fost si ea una foarte buna, lucru pentru care vreau sa multumesc echipei. '' a declarat tanarul pilot de la Sauber.

De altfel, si Peter Sauber, boss-ul echipei din care face parte Kobayashi, a avut numai cuvinte de lauda pentru japonez dupa cursa de duminica, dar si pentru coechipierul acestuia, mexicanul Sergio Perez, cel care a incheiat pe 14, in ciuda unor probleme tehnice in startul cursei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1002 :: 22.11MB