No SSO cookie

Karthikeyan: Suntem capabili sa ne calificam pentru cursa din Australia

voteaza
(0/ 0)
Karthikeyan: Suntem capabili sa ne calificam pentru cursa din Australia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Narain Karthikeyan este de parere ca Hispania se poate clasa la 5,8 secunde de cel mai bun timp al calificarilor de la Melbourne si astfel se poate califica in cursa australiana, in ciuda faptului ca echipa iberica nu a efectuat niciun test inaintea acestui sezon.

 
 
Indianul Narain Karthikeyan este increzator in sansele Hispania Racing de a se califica pentru Marele Premiu al Australiei, in ciuda faptului ca echipa nu a reusit sa efectueze niciun tur de teste in perioada din pre-sezon.

Hispania a lansat noua masina, modelul F111, de-abia in penultima zi de teste din cadrul ultimei sesiuni de la Barcelona, dar nu a reusit sa o testeze pe aceasta deloc, in conditiile in care au existat probleme cu trecerea prin vama a unor piese ale monopostului. In aceste conditii, HRT va fi singura echipa care va debuta in acest sezon cu o masina absolut noua si netestata.

Cu toate acestea si in ciuda reintroducerii regulei de 107 procente in calificarile curselor de Formula 1, pilotul Hispania, Narain Karthikeyan, crede ca masinile HRT vor prinde cursa propriu-zisa de la Melbourne. '' Pe baza regulei de 107 procente, trebuie sa ne clasam la 5,8 secunde de timpul de pole-position din Australia, ceea ce cred ca putem sa reusim fara mari probleme.'' a declarat indianul care urmeaza sa revina in Formula 1 dupa o pauza de sase ani.


In ceea ce priveste obiectivele Hispania din 2011, Karthikeyan este de parere ca echipa poate avansa din subsolul clasamentului constructorilor
si poate ocupa o pozitie finala mai buna decat penultima ocupata in sezonul precedent.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0775 :: 17.79MB