No SSO cookie

Karthikeyan: Cel de-al doilea pilot va veni cu bani

voteaza
(0/ 0)
Karthikeyan: Cel de-al doilea pilot va veni cu bani
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Narain Karthikeyan este de parere ca viitorul sau coechipier la echipa de Formula 1 Hispania va trebui sa vina cu o sustinere financiara serioasa.

 
 
Indianul Narain Karthikeyan a declarat ca se asteapta ca cel de-al doilea pilot al echipei de Formula 1 Hispania, care nu a fost inca numit, sa vina cu o sustinere financiara importanta.

Hispania Racing este cea mai intarziata echipa din Marele Circ, ibericii neavand inca nici masina noua pentru sezonul 2011 si nici un al doilea pilot, care sa concureze alaturi de Karthikeyan. O decizie in privinta pilotului este asteptata totusi sa fie luata cat de curand, italianul Vitantonio Liuzzi fiind unul din numele vehiculate, cu toate ca acesta a declarat extrem de transant ca nu va plati pentru locul sau in F1.

Karthikeyan a fost si el destul de transant in declaratii, spunand ca cel mai probabil noul pilot va trebui sa vina cu bani, Hispania avand nevoie de modalitati prin care sa-si rotunjeasca bugetul. De asemenea, indianul a spus ca nu i se pare anormal ca un pilot sa vina cu sponsori, in conditiile in care jumatate dintre pilotii din F1 din acest moment se afla intr-o astfel de situatie.


In ceea ce priveste viitorul sau in Marele Circ, indianul proaspat revenit in Formula 1 a declarat ca se vede alaturi de echipa Hispania si mai departe de sezonul 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1055 :: 22.11MB