No SSO cookie

Hulkenberg este inca nesigur in privinta viitorului sau in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg este inca nesigur in privinta viitorului sau in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg este inca nesigur de locul sau la Williams din sezonul viitor, in ciuda unei evolutii extrem de bune in calificarile si in cursa din Brazilia.

 
 
Pilotul german al echipei Williams, Nico Hulkenberg, a declarat ca nu stie inca daca sezonul viitor il va gasi tot in Formula 1, in ciuda evolutiei excelente din Marele Premiu al Braziliei, dar mai ales din calificarile cursei de la Interlagos.

Hulkenberg a obtinut primul pole-position din cariera in Brazilia, precum si primul pole-position al unui monopost Williams din ultimii cinci ani. Nici in cursa nu s-a descurcat chiar rau, obtinand pozitia a opta, care a adus echipei sale punctele necesare pentru a depasi in ierarhia constructorilor teamul Force India.

Totusi, tanarul german a declarat ca nu a primit inca o oferta concreta de prelungire a actualei intelegeri cu Williams. Soarta sa pare sa depinda de evolutia pe care o va avea Pastor Maldonado in testele de la Abu Dhabi, de dupa incheierea sezonului. Venezuelanul are si un alt avantaj fata de Nico Hulkenberg, el putand veni cu un sprijiin financiar consistent.

Hulkenberg a mai spus ca se vede pe el si pe Rubens Barrichello ca pe combinatia perfecta de piloti pentru echipa Williams, ei imbinand entuziasmul si avantul tineretii cu experienta, dar a recunoscut ca sunt sanse ca sezonul 2011 sa nu-l mai regaseasca printre pilotii principali din Formula 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0964 :: 17.78MB