No SSO cookie

Hulkenberg ar putea deveni pilot de teste la Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg ar putea deveni pilot de teste la Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg, pilotul german de Formula 1 care a evoluat in sezonul trecut pentru Williams, ar putea ajunge pilot de teste la Mercedes GP.

 
 
Pilotul de Formula 1 Nico Hulkenberg ar putea deveni al treilea pilot al echipei Mercedes GP, in conditiile in care managerul sau a dezvaluit ca nu-si doreste ca germanul sa evolueze pentru o echipa de pluton din F1.

Hulkenberg, in varsta de doar 23 de ani, a evolut in sezonul 2010 pentru echipa Williams si a reusit, la debutul sau in Formula 1, sa acumuleze 22 de puncte si sa se claseze pe pozitia a 14-a in ierarhia finala a pilotilor. Germanul a impresionat in penultima cursa, cea din brazilia, reusind sa obtina cel mai bun timp al calificarilor. Totusi, echipa Williams Cosworth a hotarat sa rezilieze contractul acestuia.

Dupa ce in ultimele saptamani s-au speculat mai multe posibile destinatii pentru Hulkenberg, printre care Force India si Renault, s-ar parea ca acum cea mai probabila mutare ar fi cea la Mercedes, unde n-ar avea un loc de titular, dar unde ar putea profita peste doi ani de o eventuala retragere a fostului campion mondial Michael Schumacher.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1326 :: 22.18MB