No SSO cookie

Horner: Webber va ramane la Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Horner: Webber va ramane la Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, managerul general al echipei de Formula 1 Red Bull, a respins din nou speculatiile conform carora Mark Webber ar urma sa plece la finele sezonului 2011 si a insistat ca australianul este inca dorit la echipa campioana.

 
 

Managerul general al echipei Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat ca este '' foarte, foarte probabil'' ca pilotul australian sa-si prelungeasca intelegerea cu teamul campion din Formula 1 pentru inca un sezon.

Declaratia lui Horner vine pe fondul speculatiilor din ultimele saptamani care il dadeau pe Webber ca si plecat la finele sezonului 2011 de la Red Bull, in conditiile in care acestuia ii expira intelegerea cu echipa lui Vettel la acel moment.

Webber a evitat pana acum sa declare ceva clar despre acest subiect, dar a sugerat dupa cursa de la Valencia ca isi doreste sa-si extinda contractul cu Red Bull pentru cel putin un an. In aceste conditii, Horner a spus la randul lui ca acest lucru este foarte probabil si ca '' am cazut de acord sa vorbim despre asta putin mai tarziu si sa ne concentram deocamdata pe ce se intampla in acest sezon''.

Se pare ca declaratia lui Christian Horner ar veni si pe fondul unor discutii cu britanicul Lewis Hamilton, discutii la capatul carora cele doua parti au fost de acord ca acesta nu ar conlucra foarte bine cu campionul mondial en-titre Sebastian Vettel.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0726 :: 17.78MB